Over mij

INTRO Ik heb in 2013 EFDÉ Security Projectmanagement & Advies opgezet, omdat ik het een verrijking voor mijn opdrachtgevers vind om met een frisse blik projecten uit te voeren. Door mijn doortastende aanpak, ben ik in staat het team te motiveren en een goed projectresultaat neer te zetten. Ik ben gespecialiseerd in security- en safety-oplossingen, heb een brede kennis, en kan daardoor u goed adviseren en adequaat uw project begeleiden.

DIENSTEN

  • Projectmanagement;
  • Interim Projectmanagement;
  • Advies;
  • Beleid.

AANPAK Voor de aanvang van mijn werkzaamheden, zal ik in een persoonlijk gesprek uw behoefte peilen en uitleggen waar ik van toegevoegde waarde kan zijn. Hierbij worden de voorwaarden voor de samenwerking bepaald. Periodiek vraag ik de opdrachtgever een evaluatiegesprek te voeren waarin de geleverde diensten worden geëvalueerd. 

PROJECTMANAGEMENT. Bij het opstarten van een project wordt samen met u en het projectteam de beste aanpak bepaald. Deze aanpak wordt in het plan van aanpak verwerkt. Tijdens het project wordt periodiek een projectteam overleg belegd, om de voortgang, de knelpunten en de afwijkingen te bespreken. Periodiek wordt de opdrachtgever in een gesprek geïnformeerd over de stand van zaken binnen het project.

INTERIM PROJECTMANAGEMENT. Dit kenmerkt zich doordat het betreffende project al in uitvoering is genomen. Hier wordt samen met de stakeholders de doelen van het project besproken, op basis daarvan wordt de beste projectaanpak bepaald. Deze aanpak wordt in het plan van aanpak verwerkt. Tijdens het project wordt periodiek een projectteam overleg belegd, om de voortgang, de knelpunten en de afwijkingen te bespreken. Periodiek wordt de opdrachtgever in een gesprek geïnformeerd over de stand van zaken binnen het project

ADVIES. Samen met u wordt bepaald welke behoefte, tegen welk risico moet worden beveiligd, er is. Deze inventarisatie wordt uitgewerkt in een advies. Hierin wordt omschreven welke risico’s en bedreigingen er zijn en welke maatregelen (op hoofdlijnen) daartegenover gesteld kunnen worden. In overleg met u werken we dit tot in detail uit. 

 

BELEID. Wij helpen u graag met het opstellen van professioneel security beleid. Hierbij geven wij de voorkeur aan de DHM Security Management® methodiek. Deze methodiek staat een gestructureerde opzet van de beveiliging binnen bedrijven, van beleid tot en met uitvoering, inclusief de kwaliteitsborging voor.

OPLEIDINGEN

  • Prince 2
  • IMPA-C
  • DHM Security Management
  • Security & Techniek
  • Security & Recht

 Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jean-Paul Efdé MSec