Security Advies

Een goede beveiliging tegen het opzettelijk aanbrengen van schade is tegenwoordig steeds belangrijker. Denk hierbij aan vandalisme, criminaliteit, terrorisme, fraude, diefstal. Maar ook imagoschade, informatieverlies en financiële schade. Continuering van uw bedrijfsvoering is hierbij het doel. Deze beveiliging omvat zowel technische oplossingen, bijvoorbeeld detectie in een ruimte, als personele oplossingen zoals het inzetten van manbewaking.

Ik houd mij bezig met technische oplossingen en heb alle kennis en kunde om uw beveiligingsinstallatie te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden. Naast advies over technische oplossingen, kan ik u ook helpen met bouwkundige- en organisatorische vraagstukken. Als alle maatregelen op de juiste manier worden afgewogen en op elkaar zijn afgestemd, kunt u de risico’s beheersbaar maken of zelfs verminderen en de veiligheid verhogen.

Uiteraard wil ik u ook graag helpen met het up-to-date maken van uw huidige beveiligingssysteem. Hierbij stel ik een rapport op en doe ik aanbevelingen over te nemen maatregelen.